Relatiegeschenken

Originele en Lekkere Relatiegeschenken

Klanten, personeel en andere relaties zullen verrast zijn door een origineel en lekker relatiegeschenk van Happy Cupcake. Cupcakes of macarons met je eigen eetbare logo als relatiegeschenk zijn een mooi gebaar om de waardering voor klanten of relaties te onderschrijven. Bij ons kun je alle soorten relatiegeschenken bestellen die indruk maken en uw merk versterken.

Waarom Kiezen voor Relatiegeschenken van Happy Cupcake?

Onze relatiegeschenken onderscheiden zich door hun originaliteit en smaak. Hier zijn enkele redenen waarom onze cupcakes en macarons de perfecte keuze zijn:

  • Personalisatie: Elke cupcake of macaron kan worden voorzien van uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Dit maakt elk geschenk uniek en speciaal.
  • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze traktaties niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk smaken.
  • Impact: Een eetbaar logo op een heerlijke cupcake of macaron zorgt voor een blijvende indruk bij de ontvangers.

Mogelijkheden voor Relatiegeschenken

Er zijn vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw relatiegeschenken. Wij maken graag een passende offerte op maat. Hier zijn enkele van de opties die wij bieden:

  • Cupcakes met Logo: Kies uit vanille of chocolade cupcakes, bekleed met marsepein of fondant, of met een toef botercrème in een smaak naar keuze.
  • Macarons met Logo: Luxe en verfijnde macarons in diverse smaken, voorzien van uw eetbare logo.
  • Giftboxen: Stel een giftbox samen met een selectie van onze beste cupcakes en macarons, perfect voor speciale gelegenheden.

Bestellen van Relatiegeschenken

Het bestellen van relatiegeschenken bij Happy Cupcake is eenvoudig en snel. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en om uw wensen te bespreken. Wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken op tijd en in perfecte staat worden geleverd.

Contactinformatie

Voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling kunt u ons bereiken via de contactpagina of door ons te bellen op 06 – 28 52 50 18. Wij staan klaar om u te helpen en uw evenement of gelegenheid extra speciaal te maken.

Waar kunnen we u mee helpen?

3 + 4 =