Bonbons van La Bohème

Bonbons bestellen

Bonbons kopen en/of laten bezorgen doet u in de winkel of online bij happycupcake of bij bonbonswinkel.nl

Bonbon en luxe chocoladespecialist “Chocolaterie Le Bonheur” is al sinds 1978 een begrip en was tot 1 maart 2019 gevestigd aan de Voorstraat 7 te IJsselstein. Vanaf 1 maart 2019 zijn wij samen gegaan met Happy Cupcake. Onze winkel is authentiek en sfeervol waar service, persoonlijke benadering en kwaliteit van onze chocolade, verse bonbons en andere lekkernijen zeer hoog in het vaandel staan. In 2019 heeft Janca (eigenaar van Happy Cupcake)“Chocolaterie Le Bonheur” overgenomen. De kwaliteit en uitstraling van onze cadeauverpakkingen, de luxe en handgemaakte bonbons van o.a. La Bohème gevuld met room zijn vanaf de dag dat de winkel is geopend een groot begrip voor IJsselstein en omstreken.

Waarom een luxe cadeau kopen of  bestellen bij ons?

Wij besteden zeer veel aandacht aan uw persoonlijke wensen. Uiteraard staan wij erbij stil dat u in veel gevallen onze producten wilt laten bezorgen als relatiegeschenk, kerstpakket of cadeau. Daarom worden alle bestelling van een cadeau verpakking voorzien, tevens krijgt u van ons gratis de mogelijkheid om een bericht op een cadeaukaartje mee te sturen. Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar echt iets unieks neem dan contact met ons op.

De kwaliteit van onze luxe met room gevulde bonbons is ongekend.

Er zijn veel aanbieders van “de ultieme verse bonbon” online te vinden. Vaak zijn dit groothandels die op grote schaal willekeurig inkopen bij derden, bij voorkeur tegen de laagste prijs. Wij gebruiken uitsluitend een handgemaakte bonbon gevuld met verse room, hierdoor is de houdbaarheid enigszins beperkt echter vindt u dit direct terug in de smaak. Uiteraard bieden wij ook een selectie glutenvrije bonbons aan alsook suikervrije en alcoholvrije bonbons.

Een luxe verpakking is net dat persoonlijke…..

Een doosje kerst bonbons is toch maar een doosje gevuld met wat chocola? Niet helemaal, een cadeau verpak je toch ook in een mooi stuk papier? Onze unieke en luxe cadeau verpakkingen geven net dat extra wauw effect. Dat stukje exclusiviteit waardoor uw relatie het geschenk of kerstpakket echt op waarde weet te waarderen. Kortom, een extra reden om online bonbons te kopen of te bestellen bij Le Bonheur!

Je bent van harte welkom de bestelling op te komen halen in onze winkel in IJsselstein 5 dagen per week de ophaal tijd gaat in overleg. Is ophalen geen optie, wij bezorgen landelijk (met uitzondering van de wadden eilanden) door middel van een koeriersdienst. Een specifieke aflevertijd kunnen wij niet geven omdat de lekkernijen meegaan op een route van de koerier. Zorg dus dat er altijd iemand aanwezig is om de lekkernijen in ontvangst te nemen.

Voor nog meer mooie verpakkingen en bestellingen kunt u een kijkje nemen op onze andere website www.bonbonswinkel.nl.