Cupcakes

 

Cupcakes bestellen

Wilt u graag cupcakes bestellen, en de cupcakes thuis of op kantoor laten bezorgen? Happy Cupcake is de oplossing als je je bestelling cupcakes thuis of op het werk wil laten bezorgen. Ons assortiment bestaat naast cupcakes ook uit macarons en mini cupcakes. Happy Cupcake is gespecialiseerd in het maken van originele cupcakes en macarons voor bedrijven, indien gewenst met het bedrijfslogo of een afbeelding. Veel bedrijven weten ons al te vinden en laten onze lekkere cupcakes bezorgen tijdens vergaderingen, presentaties en feesten. Iedereen wordt blij van de lekkernijen van Happy Cupcake.

Cupcakes ook geschikt om als relatiegeschenk te laten bezorgen

Onze cupcakes zijn vanaf 1 stuk te bestellen. Je kunt kiezen uit meer dan 15 verschillende smaken cupcakes, zoals Very Cherry, Yellow Lemon, Dark Mokka. Onze cupcakes bestaan uit een vanille of chocolade cupcake, gecombineerd met een topping naar keuze. Ook voor speciale feestdagen, geboortes en relatiegeschenken kan Happy Cupcake originele en lekkere cupcakes maken en bezorgen. Staat een bepaalde smaak niet bij ons aanbod? Laat het ons gerust weten! Wij denken graag met je mee en kunnen op aanvraag ook speciale smaken cupcakes maken. Je kunt er voor kiezen om je bestelling cupcakes door ons te laten bezorgen via een koerierdienst. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 030 274 18 68 of via info@happycupcake.eu

Je bent van harte welkom de bestelling op te komen halen bij onze winkel in IJsselstein 6 dagen per week de ophaal tijd gaat in overleg. Is ophalen geen optie, wij bezorgen landelijk (met uitzondering van de wadden eilanden) door middel van een koeriersdienst. Een specifieke aflevertijd kunnen wij niet geven omdat de lekkernijen meegaan op de route van de koerier. Zorg dus dat er altijd iemand aanwezig is om de lekkernijen in ontvangst te nemen.

Wij werken met verse producten en vragen daarom minimaal 5 dagen van tevoren te bestellen. Mocht het een spoedgeval zijn, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken wij graag wat we voor je kunnen doen. 

Bestellingen kun je via het contact formulier doorgeven.

Aantallen en prijzen

Cupcakes € 2,95 per stuk

 Vanaf 50 stuks geldt een staffel korting

Mini Cupcakes € 1,50 per stuk

Vanaf 100 stuks geldt een staffel korting