Cupcakes met logo

Cupcakes met logo

Voor de zakelijke markt maken wij cupcakes met logo, donuts en macarons op maat! Met een bedrijfslogo of -boodschap op een cupcake, donut of macaron maakt u een onvergetelijke indruk op vergaderingen, evenementen, conferenties, presentaties, openingen en meer. Onze cupcakes met logo zorgen voor een visueel en culinair hoogtepunt dat uw merk in de schijnwerpers zet.

Hoogwaardige Cupcakes met Logo

Onze cupcakes met logo worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: vanille en chocolade. De cupcakes worden bekleed met een laagje marsepein of fondant, of getopt met een rijke toef botercrème. U kunt de smaak van de botercrème zelf aangeven, zodat de cupcakes perfect aansluiten bij uw wensen en voorkeuren.

Macarons met Logo: Luxe en Verfijning

Naast cupcakes met logo bieden wij ook macarons op maat aan. Deze verfijnde traktaties zijn perfect voor exclusieve gelegenheden en geven uw evenement een luxe uitstraling. Net als bij de cupcakes kunnen wij het logo of de boodschap van uw bedrijf op de macarons plaatsen, zodat uw merk centraal staat tijdens het evenement.

 

Waarom Kiezen voor Cupcakes met Logo?

Het kiezen voor cupcakes met logo biedt tal van voordelen:

  • Merkherkenning: Uw bedrijfslogo op een heerlijke traktatie zorgt voor een blijvende indruk bij uw klanten en partners.
  • Personalisatie: U kunt kiezen uit verschillende smaken en decoraties, waardoor de cupcakes volledig naar wens zijn aan te passen.
  • Kwaliteit: Onze cupcakes en macarons worden met zorg en aandacht bereid, zodat ze niet alleen mooi ogen, maar ook heerlijk smaken.Bestellen van Cupcakes met Logo

Contactinformatie

Voor zakelijke cupcakes en macarons op maat kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Stuur een mail of bel ons op 06 – 28 52 50 18. Wij staan u graag te woord en helpen u bij het samenstellen van de perfecte traktatie voor uw evenement. Of het nu gaat om een vergadering, een conferentie of een bedrijfsopening, met onze cupcakes met logo maakt u altijd een professionele en smaakvolle indruk.

Waar kunnen we u mee helpen?

7 + 12 =

[/et_pb_row_inner][/et_pb_column]