Macarons

Macarons bestellen

Een Macaron is een luchtige en kleurrijke Franse lekkernij. Macarons zijn er in heel veel verschillende smaken en kleuren. Al onze macarons worden met de hand gemaakt. Met een keuze uit meer dan 15 verschillende smaken en kleuren maken onze macarons elke High Tea en elk feestje compleet!! Ook beschikbaar met (bedrijfs) logo waardoor hij net dat extra persoonlijke tintje meekrijgt. 

Macarons vanaf € 1,35 per stuk.

Bij verzenden minimale afname 10 stuks 

Vanaf 10 stuks kan je de kleuren en smaken zelf samen stellen.
Bijna alle smaken en kleuren zijn mogelijk.

Wij geven je graag wat smaak opties:

Aardbei

Mokka

Banaan

Peer

Kers

Speculaas

Vanille

 

Champagne

Mojito

Pistache

Lemon

Perzik

Bosbessen

Gezouten Caramel

Je bent van harte welkom de bestelling op te komen halen in onze winkel in IJsselstein 6 dagen per week de ophaal tijd gaat in overleg. Is ophalen geen optie, wij bezorgen landelijk (met uitzondering van de wadden eilanden) door middel van een koeriersdienst.Een specifieke aflevertijd kunnen wij niet geven omdat de lekkernijen meegaan op een route van de koerier. Zorg dus dat er altijd iemand aanwezig is om de lekkernijen in ontvangst te nemen.

Macarons kunnen wij ook per pakketpost versturen (vanaf € 7,50). Wij verpakken de macarons in speciale dozen waardoor de kans op beschadeging gering is.

Wij werken met verse producten en vragen daarom minimaal 5 dagen van tevoren te bestellen. Mocht het een spoedgeval zijn, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken wij graag wat we voor je kunnen doen.

Bestellingen kun je via het contact formulier doorgeven.

ONDERSTAANDE KLEUREN KUNNEN AFWIJKEN