Kinderfeestje / workshop

 

Cupcakes versieren / decoreren

Tijdens de kinderworkshop van zo’n  1 – 1,5 uur, krijgen de kinderen 4 cupcakes om te versieren zoals ze dit zelf willen.Hiervoor hebben ze fondant en veel verschillende sprinkles en snoepjes tot hun beschikking. Na afloop worden de cupcakes in een mooi doosje verpakt en mogen ze natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tussendoor krijgen de kinderen limonade en iets lekkers. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor een groepsgrootte van minimaal 6 tot maximaal 10 kinderen.

De kosten zijn € 17,50 per kind. De workshops kunnen gegeven worden op zondag, maandag of woensdagmiddag.

 

Cupcakes bakken en versieren / decoreren

Tijdens de kinderworkshop van zo’n 2 – 2,5 uur gaan we cupcakes bakken. De kinderen mogen zelf het beslag mixen en de cupcakes opspuiten. Daarna krijgen de kinderen 4 cupcakes om te versieren zoals ze dit zelf willen. Hiervoor hebben ze fondant en veel verschillende sprinkles en snoepjes tot hun beschikking. Na afloop worden de cupcakes in een mooi doosje verpakt en mogen ze natuurlijk mee naar huis genomen worden. Tussendoor krijgen de kinderen limonade en iets lekkers. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en voor een groepsgrootte van minimaal 5 tot maximaal 8 kinderen.

De kosten zijn € 21,50 per kind. De workshops kunnen gegeven worden op zondag of maandag.

Voor vragen, beschikbaarheid en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of u belt met                        030 274 18 68. Wij staan u graag te woord.